Rock Lover


Hell yes!
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 Pop punk

Go down 
AuthorMessage
Rira.
Nightmare
Nightmare
Rira.

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 342
Puncte Puncte : 10906
Reputatie Reputatie : 2
Varsta Varsta : 19
Localizare Localizare : In my world~

Pop punk Empty
PostSubject: Pop punk   Pop punk EmptyFri Apr 24, 2015 6:04 pm

♦Pop punk (cunoscut și ca pop-punk sau punk-pop) este un gen muzical de fuziune, care îmbină elemente de punk rock cu muzica pop. În mod tipic, muzica combină tempoul rapid al punkului, și sunetul tare de chitară cu melodii și teme de versuri cu influențe pop.

Punk rokul influențat de pop a apărut la mijlocul anilor 1970 în multiple țări, fiind stilistic similar cu genul power pop. La începutul anilor 1980 o serie de formații au îmbinat hardcore punk cu muzica pop pentru a crea un stil mai nou și rapid, pop punk. La mijlocul anilor 1990, puține formații pop punk vânduseră milioane de copii de înregistrări și au avut audiențe extensive la radio și televiziune. Genul a ajuns la apogeul popularității devenind mainstream spre sfârșitul anilor 1990, totuși unele formații pop punk s-au bucurat de succes în clasamentel muzicale și în anii 2000.♦O trupa pop punk care-mi place foarte mult este Paramore.

Paramore

Paramore este o formație de muzică rock din Statele Unite ale Americii, fondată în anul 2004. Albumul de debut al grupului, All We Know Is Falling, a început să fie comercializat în iunie, 2005 și a avut un impact nesemnificativ asupra industriei muzicale. Cel de-al doilea disc, Riot!, a fost lansat în iunie, 2007 a fost comercializat în peste 2 milioane de exemplare pe plan internațional.

Formarea (2003 - 2005)
În anul 2003, când viitoarea cântăreață a grupului, Hayley Nichole Williams, avea 14 ani aceasta i-a întâlnit în timp ce urma cursurile unei școli private pe frații Josh și Zac Farro, alături de care ulterior avea să creeze formația actuală. În timpul adolescenței, Williams a cântat alături de basistul Jeremy Davis într-o formație de muzică funk numită the Factory. În paralel, Williams a urmat lecții de canto alături de Brett Manning, iar frații Farro cântau într-un grup. Prima componență a trupei era alcătuită din frații Farro și Jeremy Davis. Aceștia erau împotriva poziției de cântăreață principală pe care a preluat-o Hayley Williams, dar datorită prieteniei care îi lega, cei patru au început să creeze cântece.

Formația a adoptat numele Paramore încă din perioada în care cântau în garajele caselor. Cuvântul derivă de la sintagma „paramour” (care are în limba engleză sensul de „admirator secret”). În 2004, componența oficială a grupului era: Josh Farro (chitară/vocea secundară), Zac Farro (baterie), Jeremy Davis (chitară bas), Hayley Williams (vocea principală) și Jason Bynum (chitară ritmică).

În următoarea perioadă, în încercarea de a se face cunoscută pe piața muzicală, formația Paramore a susținut concerte în cadrul unor festivaluri de muzică precum Purple Door sau Turneul Warped. John Janick, co-fondatorul casei de înregistrări Fueled by Ramen, a asistat la un concert susținut de către Paramore în cadrul turneului Taste of Chaos în Orlando, Florida. În luna aprilie a anului 2005, formația a semnat un contract cu această companie.

Pop punk Paramore_brick_by_boring_brick_by_ich_rocke_2
Back to top Go down
View user profile
Bloody
Grafician
Grafician
Bloody

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 746
Puncte Puncte : 11644
Reputatie Reputatie : 0
Varsta Varsta : 23
Localizare Localizare : Iad

Pop punk Empty
PostSubject: Re: Pop punk   Pop punk EmptyFri Apr 24, 2015 10:04 pm

mi se pare interesant ceea ce scrie despre pop-punk

ROCK ON !Pop punk Deathman_size3

Pop punk Motorhead_logo
Back to top Go down
View user profile http://japanandkorea.wikiforum.net/
 
Pop punk
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Rock Lover :: ★ Rock ON \m/★ :: ★All about rock★ :: Punk-
Jump to: