Rock Lover


Hell yes!
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 League of Legends

Go down 
AuthorMessage
Beatrix
VIP
VIP
avatar

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 75
Puncte Puncte : 8481
Reputatie Reputatie : 2
Varsta Varsta : 20
Localizare Localizare : Oradea

PostSubject: League of Legends   Tue Feb 28, 2017 5:07 pm


League of Legends este un joc video online de tip MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) dezvoltat si comercializat de catre Riot Games pentru Microsoft Windows si MAC OS. In 2012, Forbes a numit League of Legends ca "cel mai jucat joc pe calculator din America de Nord si Europa din punct de vedere al orelor petrecute in joc". In ianuarie 2014, peste 67 de milioane de persoane au jucat League of Legends, 27 de milioane intr-o singura zi si 7,5 milioane de jucatori au fost conectati in acelasi timp.
Jucatorii de League of Legends au numele de "invocatori", controland un singur caracter (numit si campion) cu abilitati unice si, alaturi de echipa lor, trebuie sa distruga Nexus-ul echipei adverse. Fiecare meci de League of Legends este unic, toti campionii sunt destul de slabi la inceput, insa progreseaza in timp, acumuland aur si experienta pe parcursul jocului.
League of legends a generat o cumunitate competitiva activa care este in continua crestere. In Europa si America de Nord, Riot Games organizeaza League of Legends Championship Series, care consta in intrecerea a 8 echipe profesioniste de pe fiecare continent. Competitii regionale asemanatoare exista in: China, Coreea, Taiwan si Asia de Sud-Est.

Gameplay
Riftul invocatorului: -prima si cea mai populara harta si singura dintre Campiile Dreptatii(Fields of Justice), Riftul invocatorului(Summoner's Rift) este considerata etalonul competitiei din League of Legends. Actiunea se imparte, de obicei, in faze distincte, incepand cu dueluri ntre adversarii de pe culoare si culminand cu lupte de echipa dedimensiuni legendare. Riftul Invocatorului este simetric pe diagonala si are trei culoare catre baza inamica. Fiecare culoar este aparat de trei turnuri si un inhibitor, in timp ce nexus-ul este aparat de doua turnuri.

ROCK ON !Back to top Go down
View user profile
Bloody
Grafician
Grafician
avatar

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 746
Puncte Puncte : 9495
Reputatie Reputatie : 0
Varsta Varsta : 22
Localizare Localizare : Iad

PostSubject: Re: League of Legends   Tue Feb 28, 2017 5:45 pm

l-am avut si eu pe PC

ROCK ON !
Back to top Go down
View user profile http://japanandkorea.wikiforum.net/
 
League of Legends
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Coir fiber in Houston?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Rock Lover :: ★ Rock ON \m/★ :: Discutii intre rock-eri :: Gaming-
Jump to: