Rock Lover


Hell yes!
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 Myrath se intorc in Romania

Go down 
AuthorMessage
Bloody
Grafician
Grafician
Bloody

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 746
Puncte Puncte : 12071
Reputatie Reputatie : 0
Varsta Varsta : 23
Localizare Localizare : Iad

Myrath se intorc in Romania Empty
PostSubject: Myrath se intorc in Romania   Myrath se intorc in Romania EmptySun Jul 24, 2016 6:03 pm

Myrath se intorc in Romania Im_1dcac1091469219b433bdb3528c21362

** După ce a impresionat fanii prezenți miercuri seara la Arenele Romane, Myrath propune publicului încă o întâlnire memorabilă. Pe 1 decembrie, în clubul Quantic, formația de origine franco-tunisiană vă așteaptă la primul lor concert în calitate de cap de afiș din România, cu o ampla producție și prezentată în premieră la Bucuresti. Anunțul a fost făcut chiar pe scenă de către vocalul Zaher Zorgati, în aplauzele entuziaste ale celor 4000 de spectatori.

După prestația oferită în deschiderea show-ului Megadeth, dar și în deschiderea celor de la HIM de anul trecut, Myrath au câștigat din ce în ce mai multă simpatie în rândul amatorilor de muzică metal și nu numai.

Grație stilului unic, o combinație interesantă între progressive metal și elemente orientale, Myrath a devenit în scurt timp, una dintre cele mai respectate trupe din arealul prog-power metal.

Au început prin a interpreta cover-uri după trupe death metal, iar mai apoi s-au axat pe cover-uri după Symphony X. În 2005, au lansat primul material discografic propriu și după numai un an au avut șansa de a cânta în fața a 7000 de oameni în deschiderea show-ului lui Robert Plant.

De atunci și până în prezent, Myrath au cântat pe aceeași scenă cu artiști precum Dream Theater, Tarja, WASP sau Orphaned Land, și și-au răspândit muzica în întreaga lume: din Emiratele Arabe până în Statele Unite, din Franța, în India și până în Maroc. Myrath își promovează, în prezent, cel de-al cincilea album de studio, "Legacy", lansat anul acesta și despre care criticii muzicali au avut numai vorbe de laudă.

"În ansamblu, Legacy este un album care setează un standard foarte înalt pentru viitoarele lansări ale trupei. Este fin, bine scris, plăcut de ascultat și ornamentat cu prestații uimitoare. Rating: Foarte bun" - Angry Metal Guy

"Myrath s-au maturizat în procesul de compoziție și au devenit o trupă mult mai versatilă. Ca multe alte formații de prog dinaintea lor, băieții au dezvoltat o abordare care se potrivește muzicii lor ca o mânușă. Nemaifiind limitați de rigorile prog-ului pur, trupa a reușit să își dezvaluie potențialul maximum grație acestui album, Legacy" - Metal storm

"Legacy al celor de la Myrath este cel mai diversificat, emoțional și epic album al formației și nu devine niciodată plictisitor" - Metal Archives

ROCK ON !Myrath se intorc in Romania Deathman_size3

Myrath se intorc in Romania Motorhead_logo
Back to top Go down
View user profile http://japanandkorea.wikiforum.net/
 
Myrath se intorc in Romania
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Rock Lover :: ★ Rock ON \m/★ :: Evenimente-
Jump to: