Rock Lover


Hell yes!
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Adrian Despot, solistul de la Viţa de Vie, tace! Respect!

Go down 
AuthorMessage
Bloody
Grafician
Grafician
avatar

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 746
Puncte Puncte : 9341
Reputatie Reputatie : 0
Varsta Varsta : 22
Localizare Localizare : Iad

PostSubject: Adrian Despot, solistul de la Viţa de Vie, tace! Respect!   Mon Nov 02, 2015 1:57 pmAdrian Despot, solistul de la Viţa de Vie, tace. S-a aflat în iadul din Colectiv, a cărat, rând pe rând, trupurile celor cuprinşi de flăcări şi a dispărut. Nu a aşteptat să dea stand-up-uri la televiziuni.

Şi nici nu s-a dus aseară în platoul Antena3, ca să asiste la mascarada aceea de doi bani, unde Felix dona bani din puşcărie, ca să-şi mai spele imaginea, Adrian Copilul Minune renunţa la 5000 de euro din banii lipiţi pe frunte, iar Gigi Becali, după ce i-a făcut satanişti pe bieţii copii care au pierit în tragedie, se oferea să suporte costurile tuturor spitalizărilor în străinătate. Din platou a lipsit doar Gabriel Oprea, pe al cărui poponeţ  moderatorul Mihai Gâdea şi-a exersat buzuliţele în ultima perioadă!

Adrian Despot a ales să tacă pentru că ceea ce a făcut el ţine de o intimitate cu tine însuţi. De o sfială pe care o ai, mai ales în preajma morţii, mai ales în preajma unei astfel de tragedii. Sunt oameni care spun că ar trebui să se arate, să vorbească, să spună, să strige! De ce? Ceea ce a făcut el spune atât de multe încât cuvintele ar fi absolut inutile. Ce bine ar fi dacă am avea mai mulţi oameni care să facă mai mult şi să vorbească mai puţin!

Respect, Adrian Despot!

ROCK ON !
Back to top Go down
View user profile http://japanandkorea.wikiforum.net/
 
Adrian Despot, solistul de la Viţa de Vie, tace! Respect!
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Build a Solar Food Dehydrator
» Three bags full........
» Règles "familiales"

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Rock Lover :: ★ Rock ON \m/★ :: Rock FM-
Jump to: